Policija razotkrila počinitelje kaznenih djela

Policija razotkrila počinitelje kaznenih djela


Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 29-godišnji hrvatski državljanin počinio nekoliko kaznenih djela teška krađa. U noći s 15. na 16. prosinca 29-godišnjak je provalio u prostorije tvrtke u Osječkoj ulici u Belom Manastiru i ukrao nekoliko stotina kuna. Iste noći pokušao je provaliti u prodavaonicu na području Čeminca te pekaru na području Petlovca.

Sumnja se i da je 30-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Početkom prosinca 30-godišnjak je provalio u obiteljsku kuću u Brođancima i ukrao televizor, motornu pilu, gorivo, električni kabel i drva, pričinivši vlasniku materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnesena su posebna izvješća.

 

Ukrao gorivo

U noći sa 17. na 18. prosinca nepoznati je počinitelj iz teretnog automobila parkiranog u dvorištu obiteljske kuće u Svetom Đurađu ukrao nekoliko stotina litara goriva. Krađom je osječkoj tvrtki nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Četiri su se dogodile na području Osijeka, tri na području Baranje, a po jedna na područjima Donjeg Miholjca i Našica.

Stric pivo

Pročitajte još