O tehnologiji i zmajevima s predstavnicima Zajednice tehničke kulture Grada Našica

Novi gosti Studija PLUS bili su nam predstavnici Zajednice tehničke kulture Našice koja je u prošloj 2021. godini proslavila 55. godišnjicu rada, dok je Centar tehničke kulture proslavio petu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEZmajevi i zmajade

Zajednica tehničke kulture Grada Našica, na čijem je čelu Goran Hajnal, kroz godinu, prvenstveno najmlađima, nudi razne radionice na temu 3D printanja, izrade zmajeva i mnogo drugo. Tako su uvijek najposjećenije upravo zmajade, a na tragu toga, ali i kao jedan od istaknutijih aktivnih članova Zajednice govorio je Franjo Kapetanović, prvi zmaj Našica. Letjet će kaže dok bude snage i zdravlja, a Našičane je pozvao da ga prate, te da na sljedećim Danima tehničke kulture dođu i pogledaju letjelice u vlasništvu Aero kluba Našice.

Više o ovoj temi pogledajte u emisiji.

Generalni pokrovitelj ove epizode Studija Plus bio je Tehnoalarm d.o.o. Našice. Tehnoalarm je tvrtka utemeljena 1995. godine, a bavi se zaštitnim i telekomunikacijskim rješenjima. Također raspolažu najnovijim modelima, ali i uređajima po vrlo niskim cijenama. U svoj ponudi imaju i široki spektar radova po pristupačnim cijenama za svoje klijente te garantiraju kvalitetu i učinkovitost radova. Tehnoalarm d.o.o. možete pronaći na adresi Braće Radić 4, 31500 Našice, TEL/FAX: +385 (31) 611155, Tehnoalarm d.o.o.

 

Stric pivo

Pročitajte još