Našice – U jeku priprema Naška Uprava i igrači saniraju travnjak !

travljak24_7_1a

Nogometaši trećeligaša Naška, pod vodstvom novog trenera Stjepana Mađarića, ušli su u drugi tjedan priprema. Neposredno prije subotnjeg treninga sudjelovali su na saniranju na glavnog travnjaka gradskog stadiona. Uprava kluba, čiji su članovi i sami uzeli lopate u ruke, čine sve ne bi li katastrofalno loš teren doveli u koliko/toliko povoljnije stanje. Na njega je bačen kvarcni pijesak koji bi, kako kažu, trebao „rashahlati“ mrtvu zemlju koja je bila podlogom novog travnjaka. Da li će u tome uspjeti vidjet će se uskoro, preporuka je da se uz pijesak baci umjetno gnojivo i više desetaka kilograma trave. Ne bude li to dobro sav trud i uložen novac do danas bit će uzaludan.

 U tjednu koji je prošao bez dana odmora (osim nedjelje) odrađeno je šest treninga kojima je prisustvovala većina igrača. Još uvijek se nije priključio Andraković a iz Naška su otišli Samir Jambrović, Davor Pajić, Ivica Vuka, Danijel Ćosić i Marko Brus.  Ostali (Dražen Bibić, Dino i Hrvoje Galinec, Josip Gašparić, Hrvoje Hečimović, Tomislav Horvatek, Zoran Hvizdak, Marko Ivković, Ante Knežević, Dražen Kraljik, Mario Kubaček, Tomislav i Zvonimir Lukačević, Edi Mihaljević, Dražen Pavličić, Antun Prevolšek, Danijel Šundalić, Nikola Šulava i Tomislav Tomaš) marljivo „slažu“ kilometre. U redove Naška došli su Mario Bernić (Vihor), Ivan Kapraljević ml. i Matko Mikola (obojica Fešk), Matko Petrović (Belišće) i Mario Barišić (Đakovo). Da li će se još tko priključiti u mnogome ovisi o Andrakoviću (prijevoz iz Čepina), uz neospornu činjenicu kako bi jedan iskusniji napadač dobro došao.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/7mjesec/23/v1{/gallery}

Do početka prvenstva Našk će odigrati sedam prijateljskih utakmica, za sada nije dogovorena „generalka“ koja ovisi o tome gdje igra prvo kolo. Sve su utakmice manje/više u gostima, prva u Slobodnici (29.7.), jedina je u Našicama (1.8.) s Valpovkom, u Osijeku na memorijalnom turniru pok. Vlade Liovića (3. i 4.8.), u Donjem Miholjcu s Jedinstvom (8.8.), turnir u Feričancima (11. i 12.8.) te uzvratni susret s Valpovkom (15.8.).

(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još