Nova odličja za KBK „Impact” Našice

U Opatiji je ove subote održano prvenstvo Hrvatske u kickboxingu u disciplinama light contact za starije kadete, kick light za juniore i low kick za seniore. KBK Impact je nastupio i na ovom natjecanju gdje je ostvario zapažene rezultate.

Filip Čiček zlatni u kick light junior do 79 kg

U disciplini kick light Filip Čiček osvojio je zlato i postao juniorski prvak Hrvatske u kick light junior do 79 kg. Leonardo Paska je osvojio broncu u kategoriji kick light junior do 89 kg. Borna Pepić završio je na sedmom mjestu u kick light junior do 69 kg. Jakov Palijan je osvojio treće mjesto u kategoriji light contact stariji kadeti do 47 kg. Neva Žaček i Dorija Žaček osvojile su peta mjesta u light contactu u kategorijama starijih kadetkinja.

Osvojene su tri vrijedne medalje na prvenstvu Hrvatske, a iz Kluba naglašavaju kako je ovo Filipu Čičeku treće osvojeno državno prvenstvo ove godine. Filip je prvak u thailandskom boxu, savate boxu, a sada i u kickboxingu. Troje najmlađih je na ovom prvenstvu nastupilo u kategoriji za starije kadete gdje su, s obzirom na godine, ostvarili odlične rezultate, ističu iz kluba.

Stric pivo

Pročitajte još