Nikad ljepši Advent u Našicama zatvorile Slavonske lole

Kao što je i u samom pozivu, na početku cijele adventske priče stajalo, zvuci božićnih melodija, miris domaćih kolačića, cimeta, kuhanog vina i tradicionalnih delicija, zovu vas da posjetite Advent u Našicama, a tako je i bilo.


Advent kao nikada do sada

Sve udruge, pojedinci, učenici i učitelji, glazbeni sastavi i vokalne skupine učinile su ovaj Advent u Našicama drugačiji, posebnim. Pokazala je to i zadnja večer, na kojoj se okupio uistinu velik broj ljudi kojima niti zima, a ni hladan vjetar nije kvario ugođaj.

Slavonske lole oduševile

Kako je i predviđano, Slavonske lole oduševile su Našičane pa su mnogi zapjevali, ali i zaplesali. Tražila se i pjesma više.

Njihovom nastupu prethodila je pjesma i ples zbora „Naš C” Osnovne škole kralja Tomislava, izuzetno zanimljiva radionica i bajkaonica Udruge mladih INFO i Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice. Lampioni ljubavi i sreće, u organizaciji Zajednice tehničke kulture, kako su i otvorili Adventa, tako su ga i zatvorili na opće veselje svih posjetitelja. Izuzetni ugođaj donijeli su i članovi HKD Lisinski i FRAM-e prikazavši žive jaslice.

Do sljedećeg Adventa

Do sljedećeg Adventa ostaju nam maštanja i prikupljanje ideja za još bolji i sadržajniji Advent u Našicama 2022. godine.

Stric pivo

Pročitajte još