Uspješan vikend KBK Impact Našice

Uspješan vikend KBK Impact Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEProteklog vikenda KBK Impact Našice uspješno je nastupio na dva velika turnira. U subotu 10.11.2018. u Kutini je održano najstarije kickbox natjecanje u Hrvatskoj Kutina Open 2018. kojim se obilježavalo 20 godina od prvog natjecanja u Hrvatskoj. Na natjecanju je nastupilo preko 600 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Slovenije i Mađarske, a članovi KBK Impact Našice osvojili su 6 medalja.

U kategoriji point fight Ester Baričević osvojila je broncu, u kick lightu Laura Marušić broncu, u ringovnim disciplinama low kicku Lora Šimić broncu, Zvonimir Marić broncu, Elena Abramić srebro i naš senior Petar Krišković zlato.

U nedjelju 11.11.2018. KBK impact nastupio je u Vukovaru na savate turniru Jean-Michel Nikolier te takoder osvojio šest medalja. Jan Valek broncu, Mate Jančuljak broncu, Emili Baričević srebro, Ester Baričević srebro, Marija Poljak srebro i Angela Satler srebro.

Predsjednik kluba Stjepan Paska o ovom velikom rezultatu je istaknuo.

„Veliki vikend za nas, 12 medalja s dva značajna turnira i ne možemo poželjeti ljepši završetak godine. Još nas očekuju dva turnira, a s ovim medaljama smo već srušili klupski rekord na godišnjoj razini, ali to nije sve jer naši članovi i natjecatelji naporno rade te imaju još puno toga za pokazati.”

Stric pivo

Pročitajte još