Nastavlja se Ljeto u klubu Crvenog križa

Nakon prošlotjedne potrage za blagom, nastavlja se Ljeto u Klubu Crvenog križa. Pozivaju se svi školarci danas na društvene igre u Klubu Crvenog križa (na Čimenu, P. Preradovića 2) od 16:00 sati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMECilj ove aktivnosti je pozvati mlade na druženje uz društvene igre

Podsjećamo da je Ljeto u Klubu Crvenog križa aktivnost koju su osmislili mladi za školarce jer su uočili problem, da živimo u vremenu kada igranje fizičkim igračkama, pa tako i društvenim igrama, gubi bitku pred digitalnim igricama na konzolama, računalima, tabletima i pametnim telefonima, stoga posljednjih godina raste ovisnost o televiziji, računalu, računalnim igricama i internetu, a rezultat je da većina mladih sve više praznike provodi sama uz iste te ovisnosti.

Cilj ove aktivnosti je pozvati mlade na druženje uz društvene igre radi poticanja socijalizacije, razvoja komunikacije i stjecanja novih edukacija. Edukacija je u modernim igrama sveprisutna jer igre snažno potiču razne vještine kod djece: spretnost, brzinu reagiranja, asocijativnost, razvoj taktike i strategije, donošenje odluka i praćenje strukture pravila. Za više informacija: Crveni križ Našice, K. Tomislava 6, telefon 613-275.

Pročitajte još

Učitavanje...