Našički biciklisti ostvarili sjajan uspjeh na 3. utrci Slavonske brdsko – biciklističke lige u Požegi

 

Jučer se vozila utrka na izuzetno zahtjevnoj stazi XCO Šicana koja je poznata po strmim usponima i tehnički zahtjevnim spustovima, a natjecateljima nije bilo lako. Nešto manji broj prijavljenih pokazatelj je da ovo nije staza za svakoga te da su došli samo najhrabriji. Međutim, za ljubitelje ovakvog natjecanja, utrka ovom stazom bila je pravi užitak. Unatoč tome, našički biciklisti pokazali su hrabrost i upornost te su zauzeli sami vrh. Naime, od pet našičkih vozača koji su nastupili na utrci, čak troje je završilo na postolju!

Sljedeća utrka je za dva tjedna, 13.05. u Virovitici

Jasmina Bićanić osvojila je 3. mjesto u kategoriji Žene, dok je Antun Umiljanović od samog starta preuzeo vodstvo i završio na odličnom 1. mjestu s prednosti od 30-ak sekundi u kategoriji Veteran A. Duško Marić završio je na 5. mjestu u kategoriji Veteran C. U kategoriji Elite vodila se velika borba za 3. mjesto koju je zasluženo osvojio Matija Zubaj. On je imao više snage u odlučujućim trenucima te je završio 5 sekundi ispred četvrtoplasiranog, dok je Mislav Ciboci završio na 6. mjestu.

Čestitamo Biciklističkom klubu Našice na ovom sjajnom uspjehu i želimo im puno sreće u budućim utrkama. Iduća je za dva tjedna, 13.05. u Virovitici, a iz Kluba se nadaju novim medaljama.

Pročitajte još