Našičke odbojkašice odlične i ovaj vikend

Našičke odbojkašice odlične i ovaj vikend

Našičke odbojkašice odlične i ovaj vikend

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENakon prvenstvene stanke, prošli vikend odvijala su se natjecanja mlađih kategorija, nastavljeno je ligaško natjecanje. Drugoligaška ekipa bila je slobodna ovo kolo zbog neparnog broja ekipa. U Slavonskoj ligi u goste je došla ekipa iz Belišća. Ovo je četvrta međusobna utakmica u tekućoj sezoni, a ostvarena je i treća pobjeda u nizu.

Jedini poraz ŽOK Našice II doživio je na početku Slavonske lige jesenas u Belišću rezultatom 3:1. Kao i u prvoj utakmici u Belišću u Ligi za prvaka ponovili su rezultat (3:0), ali i dominaciju u igri. Igračice Belišća bile su ravnopravne u jednom dijelu prvog seta, vodile u početku trećeg seta i to je bilo sve od njih. Sve ostalo bilo je na strani domaćih odbojkašica.

Ovim rezultatom našičanke su povećale bodovnu razliku na tablici sa 6 na 9 bodova. S dosad osvojenih 14 bodova našičanke čvrsto drže treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici, prva i druga ekipa bolje su za samo 2 boda. U preostale tri prvenstvene utakmice pokušat će ostvariti pomak prema gore i osvojiti poziciju više. Sljedeće kolo, subota 06. 04., su na gostovanju u Vinkovcima.

Liga za plasman od 1. – 6. mjesta, 7. kolo

ŽOK Našice II – OK Belišće II 3:0

(25:21, 25:16, 25:22)

Stric pivo

Pročitajte još