Bira se najbolji radnik: Pobjednik osvaja novčanu nagradu od 100.000 kuna

Poznajete li osobu posebnu, susretljivu, marljivu i vrijednu titule Najboljeg radnika Hrvatske?        Bira se osoba koja služi kao primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu. U okviru projekta Mali svjetionik u Hrvatskoj već petu godinu za redom bira se najbolji radnik kojeg očekuje nagrada od čak 100 tisuća kuna! 

Titula naj djelatnika u RH

Za pobjednika traže zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini i time poštuje načela rada i poštenja širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene. “Nije sve u novcima, ali financijska pomoć je još uvijek pomoć, zato mi na ovaj način želimo, barem malo, pomoći dobrim radnicima Lijepe Naše” –  naglasio je u opisu projekta Mali svjetionik u sklopu kojeg se traži 10 kandidata koji će se boriti za titulu naj djelatnika Hrvatske i nagradu od 100.000 kuna. Ovim kontinuiranim projektom organizatori žele promicati vrijednosti poštenja i rada te u prvi plan staviti “jednostavne i vrijedne ljude koji stoje na tim vrijednostima jer nas one, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize te upravo zbog toga nagrada koju će dobiti pobjednik projekta  naziva se ‘Mali svjetionik za velike ljude’ nosi ime ‘Dr. Dražen Glavaš’.” – istaknuli su organizatori.

Prijave su na stranici Malog svjetionika!

Prijave kandidata traju od 5. 9. do 26. 9. 2022., prijaviti nekoga za koga smatrate da zaslužuje ovu nagradu možete prijaviti na ovoj poveznici, a komisija će odabrati finalista do 17. listopada. Za 10 odabranih kandidata moći će glasovati javnost, i to pozivima i SMS-ovima u razdoblju od 28. listopada do 11. studenog kada slijedi i dodjela nagrada za prva tri kandidata.

Pročitajte još