Našičke mažoretkinje „Dora” osvojile nagradu „Stanko Mazor” i plasman na Europsko prvenstvo!

 

Našičke mažoretkinje „Dora” ostvarile su veliki uspjeh na 27. 27. Državnog prvenstva mažoretkinja Republike Hrvatske koje se jučer, 12. 5. 2024. godine, održalo u Varaždinu. Prvenstvo je počelo defileom preko tisuću mažoretkinja iz četrdesetak timova iz dvadesetak gradova i općina Hrvatske na varaždinskom Korzu, Trgu kralja Tomislava.

Našičke mažoretkinje se s prvenstva vraćaju s velikim brojem nagrada:

  • U disciplinama Prvog i Višeg koraka osvojile su četrdeset zlatnih medalje!
  • U kategoriji solo kadetkinja Tia Lončarević osvojila je 4. mjesto
  • Petra Čatić osvojila je srebro u kategoriji solo juniorke, dok su joj se kolegice Petra Hodanovac i Sara Bošnjak plasirale na 4. i 5. mjesto
  • Duo juniorke Petra Haumuller i Vanesa Perković osvojile su broncu
  • U kategoriji formacija kadetkinje su osvojile 4. mjesto, a juniorke 6. mjesto

Ovim sjajnim rezultatima Našičke mažoretkinje „Dora” su osigurale plasman na Europsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu krajem kolovoza. Pored toga, Dora je osvojila i izuzetno vrijednu nagradu – nagradu hrvatskih mažoretkinja „Stanko Mazor” za najveći timski doprinos razvoju mažoret plesa u 2024. godini.

Čestitamo djevojkama na ovim fantastičnim postignućima i želimo im puno sreće na Europskom prvenstvu! Nesumnjivo su svojim talentom, trudom i predanošću postale prave ambasadorice Našica i Hrvatske na mažoretkinoj sceni.

Pročitajte još