Našice – Vremenske neprilike se nastavljaju – Jeste li provjerili ispravnost svog vozila

felga8_2_1a

Zbog ovih nesvakidašnjih zimskih uvjeta, koji nas zadnjih dana prate kamo god da se okrenemo, obišli smo malo i radionicu gdje se obavlja izmjena guma, te svega onog što je potrebno kako bi naši limeni (smrznuti) ljubimci mogli bez problema savladati zimske uvjete na cestama. Od nekoliko radionica za koje znamo da rade u gradu, izabrali smo auto servis Felga d.o.o., jer se i ovoga puta radi o firmi koju vodi mladi poduzetnik iz Našica Mario Firšt, i koji dokazuje kako se predanim radom i dobrom organizacijom može poslovati i u ovim kriznim vremenima.

felga8_2_2a

Do nedavno Mario je radio u poslovnici Auto Hrvatske, a od prije 10-tak mjeseci silom prilika preuzeo je posao, te nastavio samostalno raditi. Iako je u početku bilo dosta skeptičnih osoba o tome treba li ili ne ulaziti u tako veliki poslovni rizik, pokazalo se kako su njegove usluge vrlo dobro došle u našem kraju. Sam Mario kaže: „U ovoj novoj firmi koju smo nedavno osnovali, nastavili smo sa svim onim što se tu i do sada radilo s predznakom na odnos prema našim kupcima. Pokušavamo svakom kupcu pružiti što bolju uslugu, te ga što bolje upoznati sa situacijom u kojoj se nalazi njegovo vozilo. Što se tiče trenutne situacije u prometu, možemo reći kako su gume trebale biti izmijenjene već polovinom studenog, ali znajući financijsku situaciju, i trenutno krizu u zemlji, ljudi su to izbjegavali, ali je sada vrijeme sve „stislo“. Svakako bih preporučio naše robne marke poput Toyo, koja je već godinama među najboljim gumama, odnosno „best buy“ guma, i koristi se isključivo po zimi. Isto tako imamo i Toyo Vario, koja je predviđena za upotrebu tijekom cijele godine po svim vremenskim uvjetima, ali za vozače koji prelaze manji broj kilometara. Uz mijenjanje guma, ovdje vršimo i mehaničarske usluge brzog servisa, geometrije kotača za osobna i  teretna vozila, a više o našoj usluzi možete pogledati na našoj web stranici www.felga.hr.“

felga8_2_3a

Mario vozačima, uz prethodno spomenutu izmjenu istrošenih ili ljetnih guma, također preporuča da obrate pažnju na antifriz, stanje akumulatora i svih onih dijelova koji su po ovakvim uvjetima od iznimne važnosti.

Sve o njihovim proizvodima i uslugama možete naći na njihovoj web stranici www.felga.hr ili možete nazvati direktno na njihove telefone 031/613-817, fax: 031/613-809, email: [email protected] ili ih posjetiti za vrijeme radnog vremena na adresi Petra Krešimira 2 u Našicama. Radno vrijeme auto servisa Felga d.o.o. je radnim danima od 7 do 18 sati, dok subotom rade od 8 do 13 sati.

felga8_2_4a

Za hitne slučajeve na raspolaganju su i izvan radnog vremena:
091/ 613-8171 (Mario) 
091/ 613-8172 (Josip) 
091/ 613-8174 (Damir)

 

Pročitajte još