Donja Motičina – “Motičko vince 2012”

Hkd “IZVOR” Donja Motičina pod pokroviteljstvom Općine Donja Motičina organizira “Motičko vince 2012”. Motičko vince je manifestacija koja obuhvaća ocjenjivanje i izložbu vina i to plemenitih i neplemenitih sorti karakterističnih za motičko vinogorje. U utorak 17.01.2012 su vino ocijenili članovi udruge voćara i vinogradara na čelu sa Darkom Cerovskim. Sutra (21.01.2012.) uoči blagdana sv. Vinka u 18.00 održat će se prigodni program u domu DVD-a Donja Motičina. Nastupit će Hkd “Izvor” sa koreografijama Slavonije i Baranje, te dječja skupina , a tijekom programa dodijelit će se zahvalnice za sudjelovanje, te brončane, srebrne i zlatne diplome za najbolja vina. Naravno, sva vina bit će izložena i ponuđena na kušanje svim posjetiteljima, kako bi i sami mogli uživati u odličnoj kapljici motičkih vinogradara i vinara sa motičkog vinogorja. Na kraju službenog programa, održat će se i karaoke, a motički tamburaši zabavljat će sve prisutne setovima pjesama.
Članovi Hkd “Izvor” pripremaju i slavonske specijalitete, kako bi dobra kapljica vina još bolje prijala u pravom slavonskom duhu. Predsjednik Hkd-a Ivica Mihaljević poziva sve zainteresirane da dođu sutra u dom DVD-a Donja Motičina i uživaju u dobrim vinima, pljeskom nagrade sve one odlikovane i uživaju u dobroj atmosferi koja zasigurno neće izostati. Naravno, predsjednik ovim putem poziva i Vas sa našice.com da dođete i popratite ovu manifestaciju te da provedete ugodno poslijepodne u Donjoj Motičini.
donja20_1_1a
Hkd “IZVOR” Donja Motičina pod pokroviteljstvom Općine Donja Motičina organizira “Motičko vince 2012”.
Motičko vince je manifestacija koja obuhvaća ocjenjivanje i izložbu vina i to plemenitih i neplemenitih sorti karakterističnih za motičko vinogorje.
U utorak 17.01.2012 su vino ocijenili članovi udruge voćara i vinogradara na čelu sa Darkom Cerovskim. Sutra (21.01.2012.) uoči blagdana sv. Vinka u 18.00 održat će se prigodni program u domu DVD-a Donja Motičina. Nastupit će Hkd “Izvor” sa koreografijama Slavonije i Baranje, te dječja skupina , a tijekom programa dodijelit će se zahvalnice za sudjelovanje, te brončane, srebrne i zlatne diplome za najbolja vina. Naravno, sva vina bit će izložena i ponuđena na kušanje svim posjetiteljima, kako bi i sami mogli uživati u odličnoj kapljici motičkih vinogradara i vinara sa motičkog vinogorja. Na kraju službenog programa, održat će se i karaoke, a motički tamburaši zabavljat će sve prisutne setovima pjesama. Članovi Hkd “Izvor” pripremaju i slavonske specijalitete, kako bi dobra kapljica vina još bolje prijala u pravom slavonskom duhu.
Predsjednik Hkd-a Ivica Mihaljević poziva sve zainteresirane da dođu sutra u dom DVD-a Donja Motičina i uživaju u dobrim vinima, pljeskom nagrade sve one odlikovane i uživaju u dobroj atmosferi koja zasigurno neće izostati. 

Pročitajte još