Našice – Bez interneta već nekoliko dana

veza31_7_1a

Zbog velikog upita što je sa novim vijestima, moramo napomenuti kako od srijede (18.7.) u 15 sati nismo u mogućnosti objavljivati vijesti dosadašnjim intenzitetom zbog nedostatka internet veze. Iako nam je obećano do sada nekoliko puta kako će veza biti vrlo brzo uspostavljena, te nakon naših nekoliko zamolbi te konačno i pismenog prigovora, moramo konstatirati kako veze još uvijek nema.

Kako smo neslužbenbo saznali, veliki broj pretplatnika ima problema što sa internet vezom što sa mrežnim televizijama. Uspjeli smo također neslužbeno saznati kako je vrlo vjerojatno došlo do pregaranja velikog broja uređaja zbog nedavne grmljavine tako da se svi, a tako i mi moramo strpiti kako bi se ovi kvarovi ispravili.

Ove, kao i ostale vijesti poslali smo putem besplatnih mreža koje su dostupne u pojedinim dijelovima grada i ovim putem pružateljima takvih usluga zahvaljujemo, ali nam je takav način objavljivanja zbog tehničkih razloga vrlo problematičan. Kako smo dobili potvrdu i danas o vrlo brzom uspostavljanju ove internet komunikacije, možemo se samo nadati kako to nije samo još jedno obećanje u nizu.

Pročitajte još