Našice – Prometna kod skretanja za Šipovac

prometna3_1_1a

Danas se oko 15:20  sati na staroj zaobilaznici kod skretanja za Šipovac dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede. Kako smo neslužbeno doznali, do prometne nesreće je došlo kada je vozačica iz Martina (36 godina) vozeći se iz smjera Osijeka pokušala izbjeći psa te je izgubila nadzor nad vozilom, izletjela sa ceste te udarila u duboki kanal. Pri tome je zadobila ozljede. Prevezena je u našičku bolnicu i za sada nemamo informacija o kakvoj je ozljedi riječ.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/1mjesec/3b/v1{/gallery}

Ovim putem se mole građani ukoliko su vidjeli ovu prometnu nesreću da daju informaciju policiji kako bi se eventualno ustanovilo o kojem je psu riječ koji je uzrokovao ovu prometnu nesreću. Svakako moramo napomenuti kako je problem pasa lutalica u Našicama s vremena na vrijeme vrlo velik te da su ovakve nezgode dosta česte. Također neslužbeno smo saznali da je danas također došlo do prometne nesreće u Budimcima u kojoj je vozilo naletjelo na psa pri čemu je učinjena veća materijalna šteta na autu.

Još jedno upozorenje vozačima ali i pješacima kako je cesta “ljigava” te da je kao takva jako opasna i da se svi sudionici u prometu moraju pridržavati uvjeta na cesti.

Pročitajte još