Našice – Nogomet – Našk – Fešk 1:1 (0:1)

nogomet25_1_1a

Na pomoćnom terenu gradskog stadiona prijateljsku utakmicu odigrali su trećeligaš Našk i međužupanijski ligaš Fešk iz Feričanaca. I jednoj i drugoj momčadi bila je to prva provjera igračkog kadra s kojim raspolaže, nakon nekoliko treninga u kojima se radilo na tjelesnoj spremi igrača. Po teškom terenu igrači su iskazali dozu borbenost bez namjere da se suparnika ozlijedi. Šest minuta prije kraja prvog dijela poveo je Fešk, nakon slobodnog udarca koji je lijevom nogom precizno izveo I. Kapraljević mlađi. U prvih četrdeset pet minuta Feričančani su se pokazali uigranijom momčadi, posebno dojmljiv bio je internacionalac Mario Prišć.

Drugo poluvrijeme trener Mandić uveo je iskusniji sastav, predvođen Kubačekom te povratnicima Šulavom i Horvatekom. Može se utvrditi kako je Našk, premda je Mikola iz izgledne prigode loptu poslao preko stative, u tom dijelu bio nadmoćniji. Rezultat je poravnao iskusni Kubaček, s dvadesetak metara iz slobodnih udarca lopta je završila u mreži nemoćnog Žihe.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/1mjesec/25a/v1{/gallery}

Prijateljska nogometna utakmica

Našk – Fešk 1:1 (0:1)

Pomoćni teren gradskog stadiona.
Gledatelja 50.
Sudac Ivan Radačić (Donja Motičina).
Strijelci: 0:1 – I. Kapraljević ml. (39), 1:1 – Kubaček (74).

Našk: Mehmedi, M. Ivković, Hvizdak, Prevolšek, Gašparić, J. Ivković, Ćosić, Kunštek, Orešković, Bibić, Tomaš (još su igrali Knežević, Jambrović, Šulava, Šundalić, Kraljik, Pavličić, Horvatek, Kubaček, Brus, H. Hendrih, Vladika, Z. i T. Lukačević). Trener Zoran Mandić.

Fešk: Žiha, Nekić, Štefančić, I. Kapraljević ml., J. Ploher, Prišć, Stuparić, Stošić, I. Kapraljević, Dražić, Mikola (još su igrali Gotovac, Škiljić, Pajtl, S. Kapraljević). Trener Ivo Ergović.

(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još