Našice – Prepoznavanje pronađenih i napuštenih bicikala i javna dražba

bicikli23_4_1a

Policijska postaja Našice će u petak 27.04.2012. godine u vremenu od 12 do 14 sati u dvorištu zgrade upravnih poslova Policijske postaje Našice, J.J. Strossmayera 9 organizirati prepoznavanje pronađenih i napuštenih bicikala. Isto tako će samo dan nakon toga 28.04. 2012. godine u vremenu od 10 do 13 sati organizirati prodaja pronađenih i napuštenih bicikala putem javne dražbe. Iz policije napominju ako se radi o biciklima koji su pronađeni na području Policijske postaje Našice kao napušteni ili su građani prijavili pronalazak bicikla za koje nije se nije nitko mogao utvrditi kao vlasnik.

Budući da se među navedenim biciklima može nalaziti i određeni broj bicikala koji su otuđeni, pozivaju se također i oštećeni građani da dođu u prostorije Policijske postaje kako bi utvrdili da lio se među pronađenim biciklima nalazi i njihov bicikl.

Za bicikle koji se ne vrate građanima kroz postupak prepoznavanja, biti će organizirana prodaja putem javne dražbe na koju se pozivaju svi građani zainteresirani za kupovinu rabljenih bicikala.

Pročitajte još