Našice – Nogomet – 3. HNL Istok, 10. kolo – Našk – Mladost (A) 0:0

nask21_10_1a

Nogometaši Naška nisu uspjeli kapitalizirati teško stečeni bod u Belišću. Nakon obostrano otvorene igre s vrlo dobrom Mladosti iz Antina igrali su bez pogodaka.

Zbog parnih kartona  u momčadi nije bilo Hečimovića i Pohižeka što se osjetilo u igri, posebice Pohižeka u vršku napada gdje bi opasnije ugrozili vratara Mladosti. U prvom dijelu Našk je bio nadmoćniji, nažalost s vrlo malo prigoda za pogodak. Najbolja je bila u osamnaestoj minuti kada je Gašparić prošao s lijeve strane, loptu zavrnuo u „peterac“ do Horvateka koji je šutira u donji dio stative nemoćnog vratara Mladosti. Za spomenuti je još jednu zanimljivu situaciju  Horvateka koji je loptu uputio u ravnini linije gola gdje nije bilo nikog od njegovih suigrača.

Drugo poluvrijeme bolje su otvorili gosti iz Antina, sedma minuta nastavka Novoselac se sjurio po lijevoj strani, loptu nabacio do Antuna Andričević koji je, iz idealne pozicije, glavom šutirao u gol aut. Nakon petnaest minuta igre trener Naška u igru uvodi mladog Bibića umjesto Hrvoja Galinca a nešto kasnije, iz igre je zbog povrede, mora Ivkovića (ulazi Tomaš). Do kraja susreta Antinjani su potpuno preuzeli inicijativu a Našičani  kontranapadima pokušavali doći do pogotka. Nažalost bez učinka. Podjela bodova je najrealniji epilog ovog susreta.

{module adsense}

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 150.

Glavni sudac: Nikola Šušak (Valpovo).

Pomoćni suci: Marko Sokić (nova Gradiška, Nikola Jurišić (Požega.

Četvrti sudac: Dino Knez (Osijek).

Delegat: Vedran Menđušić (Vinkovci).

Opomenuti igrači: Ivan Božić, Matijas Knezović (Mladost).

Našk: Petrović, Ivković (od 68. Tomaš), Barišić, Šundalić, Horvatek, Kubaček, Šulava, Galinec (od 61. Bibić), Mikola, Kapraljević, Gašparić.

Trener Stjepan Mađarić.

Mladost: Pongrac, Ivanković (od 72. D. Božić), Novoselac, Kovačević, Andričević, I. Božić, Pavlin, Knezović, Vuksanović (od 90. Kalaica), Andričević, Marošević (od 90. Ljoljo).

Trener Milan Janković.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/10mjesec_a/21/v1{/gallery}

 (Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još