Našice – Lokacija koncerta i piknika

balasevic19_8_1a

Kako se približava 25.8. i dan kada će se u Našicama održati koncert Đorđe Balaševića tako se istovremeno sve više zahuktavaju pripreme.

Veliki broj sugrađana nas je upitao kako će se toliki broj ljudi moći smjestiti i gdje će se održati koncert pošto se nagađa kako bi se na samom koncertu moglo pojaviti više od 10 000 ljudi. Kako mi u Našicama takvih velikih dvorana ili igrališta nemamo, kao najbolje mjesto prema organizatorima za to je čistina između velikog parka (vidi sliku), zapadna livada perivoja. Lokacija je omeđena šumom i krošnjama i biti će u potpunosti ograđena neprozirnom ogradom, tako da se koncert može jedino pratiti ukoliko se nalazite unutar koncertnog prostora. Isto tako na karti vam je prikazan i plan gdje će biti “Piknik uz Balaševića” koju je organizirala agencija Next Step koja je ujedinio i suorganizator ovog koncerta. Piknik je u potpunosti besplatan, a tu se očekuje veliki broj štandova sa slavonskim proizvodima i mnogim drugim popratnim sadržajima.

balasevic19_8_2a

balasevic19_8_3aa

Ovim putem podsjećamo kako je u tijeku nagradna igra za osvajanje ulaznica za koncert i da se do sada prijavio veliki broj što sugrađana a što građana iz cijele Slavonije a i šire.

ulaznice2012a

Po tome se lako može zaključiti kako je interes veliki za ovaj koncert te se nadamo kako će se Našice pokazati kao dobri domaćini. Još jednom upozoravamo sve posjetitelje da se za vrijeme piknika ili koncerta ne uništava ništa u parku niti oko njega te da se pridržavaju svih uputa organizatora.

Tekstovi vezani uz ovaj koncert: 

Osvojite ulaznicu za koncert Đorđe Balaševića

Rješenje za dolazak na koncert

Koncertu Đorđe Balaševića prethodi Piknik uz Balaševića

Pročitajte još