Nasice – Uspjeh učenika OŠ kralja Tomislava i OŠ Dore Pejačević na Božićnom malonogometnom turniru „Našice 2011./12.“

uspjeh19_1_1a

Športska zajednica grada Našica i grad Našice (koji je ujedno bio i generalni pokrovitelj) i ove su godine organizirali  Božićni malonogometni  turnir „Našice 2011./12.“ , u prostorima  školsko-športske dvorane  OŠ kralja Tomislava Našice.

Turnir je trajao od 19. prosinca 2011.g do  8. siječnja 2012. godine.

Natjecali su se u sljedećim  kategorijama: veterani, seniori i mlađa kategorija .

U mlađoj kategoriji ekipe NK“ Našk-a“ za najboljeg igrača izabran je učenik OŠ Dore Pejačević,  Marin Kuzminski (4.c razred)

Za najboljeg vratara izabran je učenik OŠ kralja Tomislava, Vasilije Urošević  (4.b razred) i  za najboljeg strijelca u istoj kategoriji, također učenik OŠ kralja Tomislava izabran je

Toni Fruk (5.c razred) s devet pogodaka.

Predsjednik Športske zajednice grada Našica, Josip Pavlus, kao nagradu uručio je športska odličja  za njih trojicu, a  športsku opremu i medalje  za sve natjecatelje .

U istoj kategoriji sudjelovali su učenici OŠ kralja Tomislava: Filip Kasapović (4.a razred) i Dino Baričević (5.d razred).

uspjeh19_1_2a

O svom uspjehu učenici, mali igrači, komentiraju:

Marin Kuzminski komentira:

„Bio sam uzbuđen kad sam to saznao. Jako sretan.  Trudio sam se i to mi se vratilo. Ne bih uspio sam, bez ekipe. Trudit ću se i dalje.“

Vasilije Urošević nastavlja:

Jako volim braniti na golu. Dobro smo igrali. Ekipa je sjajna. Bez njih ne bih uspio. Zahvalio bih i našem treneru Peri  Radmanoviću  koji prenosi svoje znanje na nas. Kakav trener takva je i ekipa!Sretan sam što je naša ekipa odnijela sve nagrade i za najigrača, najgolmana  i najstrijelca.

Svi smo super, svi smo ekipa,nogometaši snova, bila nam je uspješna godina ova!“

Toni Fruk dodaje:

„Sretan sam što sam dobio tu nagradu, zato što nikad ranije nisam dobio  nagradu za najstrijelca. Sretan sam što su i moji prijatelji dobili nagradu i što smo prvi u svojoj kategoriji  u odnosu na ekipe iz Feričanaca, Đakova, Jelisavca. Kad pogodim  gol , osjećam se odlično jer taj pogodak puno znači ekipi i za njega su zaslužni moji prijatelji koji su mi asistirali.  Sretan sam što smo bili prvi jer do sada nismo ni jedne godine to uspjeli. Bilo mi je drago što nismo samo nas trojica dobili nagrade, nego je cijela ekipa dobila medalje i lopte. Sretan sam što sam „zabio“ devet pogodaka i što sam asistirao u šest golova. Bilo je dobro što smo imali najveću razliku  golova jer smo primili samo dva gola u šest utakmica. Bit ćemo dobri u  budućnosti.  Obećavam to!“

(Tekst&Slike: Đurđica Zailac)

Pročitajte još