Našice – Caffe bar IZZY

Našice - Caffe bar IZZY

Caffe bar Izzy  ove godine obilježava 4 godine uspješnog rada zahvaljujući Vama našim dragim gostima.

 

Zahvaljujući uspješnom radu prepoznati smo i od naših poslovnih partnera koji su nam omogućili nove ugovore i sniženje cijena na gotovo sve cijene pića.

Caffe bar Izzy nalazi se u poslovno stambenoj zgradi Našičanka na adresi B. Radića 6 u Našicama na dvije etaže  i sa pogledom na Trg I. Kršnjavija, gdje nam se nalazi i ljetna terasa koja je udaljena od prometnice pa našim gostima nudi mir i opuštanje.

Na obje etaže imamo lcd televizore spojene na MAXtv sa svim sportskim paketima tako da smo omiljeno mjesto za zaljubljenike u sportska događanja.

Naši djelatnici su školovani ugostitelji i znaju da je gost uvijek u pravu!

{gallery width=300 height=200}Slike_tekstovi/ostalo/Banneri/izzy/v1{/gallery}

 

Novi cjenik

Caffe bara Izzy možete pogledati “klikom” na sliku ispod!
{gallery width=250 height=200}Slike_tekstovi/ostalo/Banneri/izzy/v3{/gallery}

 

Novost je da uvodimo i HAPPY HOUR SVAKI DAN OD 16,00h DO  18,00h te u NEDJELJU OD 08,00h DO 23,00h kada će naše cijene biti dodatno snižene!!!!!

 

JULIUS MEINL KAVAJULIUS MEINL KAVA 5,00KN, OSJEČKO 0,5 11,00KN,  OŽUJSKO 0,33 10,00KN, KAVA+CEDEVITA 10,00KN, KAVA+COCA COLA 13,00KN

A sada o našoj kavi koja je od danas 19.08.2013. samo 5,00kn

 

Što je tipično za Julius Meinl

– Vrlo jak brand
– Superiorna kvaliteta
– Tradicija kombinirana sa povijesnim nastupom

Naša je misija biti sinonim za  kulturu kave, kroz prepoznatljivost u internacionalnom okružju. 

Od kuda dolaze zrna kave za Julius Meinl?

Naša je kava tradicionalna mješavina najcjenjenijih planinskih vrsta Arabice koja uspijeva na najboljim svjetskim poljoprivrednim područjima centralne i južne Amerike, Papue Nove Gvineje, Indije, Kenije i Etiopije. 

 

Kako uspjeh ima i odgovornost možemo se pohvaliti da smo među prvima proveli Haccp-sustav kvalitete za ugostitelje te da naši djelatnici prolaze sva usavršavanja i pohađaju higijenske tečajeve i kontrole.

 

Caffe bar Izzy uvijek je bio  sponzor sportskim klubovima i na sportskim turnirima od kojih izdvajamo samo neke: RK NEXE mlađe dobne skupine pri nabavci opreme, Boćarski klub Velimirovac,  i mnoge ekipe na turnirima tokom 4 godine.

 

ZA 4. ROĐENDAN PRIPREMAMO I SVIRKU UŽIVO KAO I DO SADA, A I NAŠ IZDVOJENI POGON PIZZA & GRILL BON APPETIT ĆE NAM POMOĆI SVOJIM DELICIJAMA ZAHVALITI VAM SE NA POVJERENJU!!!!

 

Vaš Caffe bar IZZY!

 

{gallery width=300 height=200}Slike_tekstovi/ostalo/Banneri/izzy/v2{/gallery}

 

Pročitajte još