Donja Motičina – Sportski susret udruge Zagoraca Kaj Našice

Donja Motičina - Sportski susret udruge Zagoraca Kaj Našice  Ovog vikenda udruga Zagoraca Kaj iz Našica organizirala je na ribnjacima obiteljskog gospodarstva Peršić

Ovog vikenda udruga Zagoraca Kaj iz Našica organizirala je na ribnjacima obiteljskog gospodarstva Peršić cjelodnevno sportsko druženje i natjecanje. Bacale su se potkove, kuglalo se te se potezao konopac a u ovim starim disciplinama sudjelovali su članovi Zavičajnog kluba Adolfovac iz Osijeka, ZK-a Kaj iz Jarmine, ZK-a Zagorec iz Josipovca i Udruge Kaj iz Našica.

U visećoj kuglani, Našice su osvojile prvo mjesto, Josipovac drugo, a Osijek treće mjesto. Bacanje potkove okončano je zlatom za Josipovac, srebrom za Osijeka te broncom za Planinarsko društvo Krndija iz Našica, sastavljeno od članova Udruge Kaj iz Našica.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/18/v1{/gallery}

U potezanju konopa disciplini koja je zaokupila najviše pozornosti najbolja ekipa je bila Kaja iz Jarmine uz pomoć domaćina iz Našica. Drugo mjesto je pripalo predstavnicima ZK-a Zagorec iz Josipovca, dok su treće mjesto osvojili predstavnici ZK-a Adolfovec iz Osijeka.

Iz udruge Zagoraca Kaj Našice napominju kako je ovo treća godina kako se održavaju ovakvi sportski susreti zavičajnih zagorskih klubova iz Slavonije kojima je cilj druženje članova, a svake godine domaćin je drugi klub.

Svi posjetitelji i članovi udruga su uz sportska druženja mogli razgledati i ovo prekrasno imanje obitelji Peršić daleko poznato po svojoj ljepoti u cijeloj Hrvatskoj.

Donja Motičina - Sportski susret udruge Zagoraca Kaj Našice  Ovog vikenda udruga Zagoraca Kaj iz Našica organizirala je na ribnjacima obiteljskog gospodarstva Peršić

Pročitajte još