Našice – INTERLIBER I SAJAM GLAZBE I MULTIMEDIJE 2011.

knjiznica17_10_1a

Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice i Udruga informatičara INFO Našice i ove godine organiziraju za svoje djelatnike, suradnike, korisnike i ostale sugrađane posjet Interliberu i Sajamu glazbe i  multimedije 12. studenoga 2011.

Interliber je međunarodni sajam knjiga i učila koji predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu. Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Sajam glazbe i multimedije je sajam prezentacije proizvoda, usluga i trendova s područja multimedije i glazbe upotpunjena je atraktivnim zabavnim, edukativnim i stručno-pratećim sadržajima od show programa dj-a i plesnih skupina, edukativnih radionica, natjecanja u plesu, nastupa domaćih i inozemnih glazbenika.

Prijaviti se možete u Knjižnici. Plaćanje je odmah po prijavi u iznosu od 110,00 kn. Polazak je planiran 12. studenoga 2011. (subota) ujutro u 6:30 ispred Hotela „Park“ Našice, a dolazak u Našice predviđen je oko 22:30 sati. Broj mjesta je ograničen, a  slučaju odustajanja, uplaćeni iznos ne vraćamo.

Više informacija možete dobiti na broj telefona Knjižnice 614 – 421!

Pročitajte još