Nakon orkanskog nevremena veliki broj intervencija

Nakon jučerašnjeg orkanskog nevremena koje je zadesilo Našice i mjesta oko grada zbrajaju se štete. Pune ruke posla imale su (još uvijek imaju) sve gradske institucije vezane uz ovu problematiku, a pogotovo našički vatrogasci i djelatnici Našičkog parka koji čistili ulice dok su djelatnici Našičkog vodovoda radili na ispumpavanju vode iz poplavljenih objekata.

 

Tako je jučer bilo prema izvještaju centra 112 čak 16 tehničkih intervencija ispumpavanja vode iz podruma u Našicama, 25 tehničkih intervencija uklanjanja stabala s cesta u Našicama, 4 tehničke intervencije uklanjanja stabala s objekata u Našicama, 11 tehničkih intervencija saniranja krovova u Našicama, te gašenje požara na manjem gospodarskom objektu u Markovcu Našičkom.

 

Isto tako u protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, jedna na području Belog Manastira te jedan nalet na divljač na području Đakova.

Pročitajte još