Našice – Otklonjen otpad

otpad12_11_1a12.11.2010. Policija u zajednici Policijske postaje Našice tijekom listopada je pokrenula inicijativu za otklanjanje veće količine građevinskog otpada na

javnoj površini, u neposrednoj blizini novo izgrađene zgrade Centra za socijalnu skrb, u ulici A. Mihanovića u Našicama, a koji je odbačen od strane građevinskih poduzeća koja su radila na izgradnji zgrade Centra za socijalnu skrb.

Prije nekoliko dana u suradnji sa nadležnim institucijama problem je riješen te je od strane izvođača radova, smeće uklonjeno i zemljište dovedeno u prvobitno stanje.

Priupitali smo stanovnike te ulice što misle o tome te su se oni izjasnili ako su vrlo zadovoljni brzom reakcijom policije u zajednici te da bi se ovakva nepromišljena bacanja građevinskog i drugog otpada na javne površine trebalo sankcionirati da se takve stvari ne ponavljaju. Policija u zajednici apelira sve građana da ukoliko imaju kakva saznanja ili probleme vezane za ovakve događaje neka ih slobodno kontaktiraju ili pošalju poruku. Sve informacije možete pronaći ovdje.

otpad12_11_2a

Pročitajte još