Na velikom video zidu utakmicu Hrvatska vs Argentina gledajte UŽIVO na trgu ispred „Sjenice”

U utorak 13.12.2022. godine u 20 sati ispred „Sjenice” u centru Našica, a u organizaciji Grada Našica i Turističke zajednice Grada Našice organizira se prijenos gledanja utakmice Hrvatska vs Argentina UŽIVO.

Dakle, nakon novog velikog uspjeha Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Kataru te ponovnim ulaskom u polufinale, Hrvatska će sutra igrati utakmicu s Argentinom. Ovim velikim uspjehom, s kojim se mogu podičiti samo malobrojni, Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je ponovo veliki uspjeh, te se trenutno nalazi s još tri reprezentacije u samoj završnici turnira. Dakle uz Hrvatsku, tu je i Argentina, Maroko i Francuska. Sutra je tako pred nama jedan novi veliki izazov koji će sigurno pobuditi veliku pažnju svih naših sugrađana, čak i onih kojima nogomet možda i nije na prvom mjestu.

Ovo se ne propušta!!!

Upravo zbog toga, Grad Našice i Turistička zajednica Grada Našice organizirala je zajedničko druženje i gledanje ove polufinalne utakmice na velikom ekranu ispred Sjenice, a sve ovo kao još jedan odličan dodatak Adventa u Našicama kakav još nismo do sada imali.

Iako nismo navikli gledati svjetsko prvenstvo zimi, te je nošenje kratkih rukava bilo uobičajeno, vjerujemo kako ni sutra neće biti hladno. Naime, biti će osigurane grijalice na otvorenom, a raditi će i sve kućice, pa vjerujemo kako neće nedostajati nikome ništa. Isto tako biti će tu i naš nezaobilazni DJ BigBuddha Branko Bellošević koji će sigurno dobro zagrijati naše sugrađane. Na vama svima koji ćete doći, samo je da ponesete što više navijačkih rekvizita, dobro se obučete i pripremite grla za gromoglasno navijanje. Vjerujemo u pobjedu naših, a kako smo do sada imali na TV Našicama ankete, one su pokazivale u velikoj mjeri pobjedu i nad Brazilom (80%), a sada i s Argentinom čak s preko 90 posto.

U svakom slučaju vidimo se u utorak, 13. 12. 2022. godine s početkom u 19 sati, a utakmicu ćemo moći pratiti od 20 sati, kao što smo rekli na velikom video zidu UŽIVO.

Sretno Hrvatska.

Ovako je to izgledalo prije 4 godine: 

Pročitajte još