Našice – Priopćenje iz Opće županijske bolnice Našice

Našice - Priopćenje iz Opće županijske bolnice NaŠice

Nakon višemjesečnih pregovora i ishodovanja sve potrebite dokumentacije, nastavlja se uspješni niz donacija za OŽB Našice.

U petak je stiglo odobrenje iz Ministarstva zdravlja za prihvat nove visokovrijedne donacije.

 

Dobrotom obitelji Nikolaševic, porijeklom iz Podgorača, uspostavljen je kontakt sa bolnicom u Güterslohu u Njemačkoj, gdje navedena obitelj sada živi. Dogovorena je donacija od 30 bolesničkih kreveta i isto toliko pripadajućih ormarića te značajna količina različite medicinske opreme i odjeće za osoblje. Donacija će u našu ustanovu stići  7. lipnja. Sadržaj donacije nam je izuzetno potreban s obzirom na skori početak rada novih odjela ginekologije, pedijatrije te nakon završetka radova, i proširenog, dograđenog odjela psihijatrije.

U prošloj godini vrijednost donacija za OŽB Našice, iznosila je ukupno 360 tisuća kuna, a u 2013. je do sada donirana oprema u iznosu od 200 tisuća kuna, ne računajući ovu donaciju iz Njemačke.

Zahvaljujemo svima koji prepoznaju nastojanja i brigu djelatnika i uprave te na ovaj način sudjeluju u kontinuiranom podizanju standarda i kvalitete zdravstvene usluge u našoj bolnici.

 

Ravnatelj OŽB Našice

 dr. Hrvoje Šimić

Pročitajte još