Našice – Udruga voćara i vinogradara Našice proslavila dan svetog Vinka

Udruga voćara i vinogradara Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEDanas su članovi udruge Voćara i vinogradara Našice na privatnom imanju gospodina Marijana Reslera proslavili Dan sv. Vinka.

 

Okupio se veliki broj članova koji su u uživali uz ražanj i piće, a za još bolju atmosferu su se pobrinuli tamburaši iz Donje Motičine.

 

Predsjednik udruge Darko Cerovski je rekao kako je ovo dobar početak godine i uvod za brojne aktivnosti koje su pred njima. “Već sada možemo najaviti predavanje 7.2. u 18 sati u Gradskoj vijećnici u Našicama Krunoslava Dugalića profesora na poljoprivrednom fakultetu a na temu “Proizvodnja jabuke”. Isto tako na isti dan doktor Boris Puškar će održati predavanje na temu “Zaštita voćnih vrsta i vinograda”.

 

Uz ovaj današnji događaj, te najavljena predavanja iz udruge najavljuju i skorašnje održavanje skupštine, ali o vremenu i ostalom vezano uz to će naknadno obavijestiti javnost.

 

Ukoliko želite skinuti zajedničku sliku sa naslovnice u originalu to možete učiniti ovdje. Proslava Sv. Vinka. Vocari.jpg (2054×1364 – 36553 kb)

{gallery}Slike_tekstovi/2013/1mjesec/19b/v1{/gallery}

 

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još

Učitavanje...