Našice – Nogomet – 3.HNL Istok, 6. kolo- Našk – Bedem 0:1 (0:1)

nogomet23 9 1a

Nogometaši Naška na svom su terenu poraženi od momčadi Bedema. Jedini pogodak postigao je mlad Blaž Tustonjić u sedmoj minuti, primljenu loptu s lijeve strane spretno je proveo u mrežu nemoćnog Petrovića. Od tog su trenutka Našičani vršili stalni pritisak prema vrataru Bedema koji je uspješno čuvao svoju mrežu. Horvatek i Kubaček bili su sami pred njim ali nisu uspjeli postići pogodak. Nekoliko oštro upućenih lopti robusnog Mijatovića vratar Marijanović je ukrotio“ ili je lopta završila za udarac iz kuta.

Drugo poluvrijeme igrači Naška krenuli su na sve ili ništa. Gostima su omogućili dosta prostora za kontranapade, na sreću oni su u tome bili bezuspješni. Petnaest minuta prije kraja Kubaček i mladi Bibić su mogli poravnati ali je lopta završavala u gol autu. Sve u svemu zaslužena pobjeda Bedema čiji su igrači više od osamdeset minuta mudro čuvali rano stečeno vodstvo. S druge strane Našičani utakmicu trebaju što prije zaboraviti, jednostavno rečeno, osim koliko tolikog zalaganja dugo ovako loše nisu igrali. U Lipiku se vidjelo što znači izostanak nekoliko igrača (Hečimović, Šulava, Šundalić) ali je izostanak Barišića (tri žuta) na ovoj utakmici bio nenadoknadiv.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2013/9mjesec/23/v1{/gallery}

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 150.

Glavni sudac Dino Knez (Osijek) 7.

Pomoćni suci Deni Grofelnik (Valpovo), Ninolav Fratrić (Darda).

Četvrti sudac Kristijan Novosel (Osijek).

Delegat Igor Mihalj (Požega).

Strijelci: 0:1 – B.Tustonjić(7).

Opomenuti igrači: Šulava (Našk), Ležaić (Bedem).

Našk: Petrović, Mihaljević, Šundalić, Mijatović, Horvatek(od 55. Tomaš), Kubaček,  Šulava, Galinec, Slivečko(od 60. Bibić), Nekić, Knežević.

Trener Milan Vuica.

nogomet23 9 2a

Bedem: Marijanović, I.Tustonjić, Lovrić, Validžić, Bešlić, Pavlin(od 61. Marošević), Špoljarec, B.Tustonjić, Ležaić, Smolčić(od 41. Šibalić), Milušić.

Trener Stjepan Bogdan.

 

Igrač utakmice: Blaž Tustonjić (Bedem).

 

Više o sportu u Našicama i okolici možete pročitati pod rubrikom SPORT.

Pročitajte još