Našice – Javni poziv fizičkim osobama za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća

energia

 

energia

Vrlo dobre vijesti za sve one koji žele svoje postojeće kuće obnoviti i tako povećati im energetsku učinkovitost. Vlada Republike Hrvatske objavila je Javni poziv za sufinanciranje to energetske obnove postojećih obiteljskih kuća i to do čak 80%, 60% i 40% financiranja.

Kriteriji za određivanje postotka sufinanciranja podijeljen je u tri dijela i to na područja posebne državne skrbi i prva skupina otoka: do 80%, brdsko planinska područja i druga skupina otoka: do 60% te ostala područja: do 40% sufinanciranja.

U svakom slučaju, danas kada ljudi gledaju svaku kunu, a kuće je potrebno s vremena na vrijeme obnoviti ovo je prava prilika za to.

energia2

Ukoliko ste zainteresirani za ovakakav oblik sufinanciranja ovdje su vam direktni linkovi za:

KAKO DO DRŽAVNIH POTICAJA 

JAVNI POZIV (ENU-22-23/2015) fizičkim osobama (građankama/građanima) za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća

Prijavni obrazac

 

Zainteresirani građani se također mogu obratititi u Grad za informacije o natječaju, objašnjenja i upute za postupanje po pozivu.

Važno je za naglasiti da sa prijavama treba požuriti. Poziv FZOEU je otvoren dok se novac ne potroši pa je bitno pravovremeno reagirati.

 

Ukoliko želite više podataka o ovome posjetite stranicu http://www.fzoeu.hr/

Pročitajte još