Našice – 7. kolo 2. hrvatske malonogometne lige

mali13_11_1a

U sklopu 7. kolo 2. hrvatske malonogometne lige našički malonogometaši ugostili su uvijek neugodni sastav iz Vinkovaca. 80 – tak gledatelja koji su bili nazočni ovoj utakmicu mogli su vidjeti jednu od najboljih utakmica MNK Našica ove jeseni i čak 12 golova.

Od samoga početka domaći su malonogometaši krenuli u utakmicu čvrsto i vrlo borbeno što im se vratilo jer su već na poluvremenu vodili s visokih 6:1 i praktički riješili utakmicu već u prvom poluvremenu te do kraja utakmice pametnom igrom osigurali vrijednu pobjedu koja ima donosi 3. mjesto na tablici 2. hrvatske malonogometne lige. Bilo je ovo ujedno i posljednje prvenstveno kolo prije zimske stanke. Našičane prije stanke očekuje još samo kup utakmica četvrtfinala Osječko-baranjska županije, o čemu će ljubitelji malog nogometa i futsala biti na vrijeme obaviješteni. Naj vjerovatnije da će se ta utakmica igrati već ovog vikenda u Našicama.

MNK NAŠICE – MNK VINKOVCI 9:3 ( 6:1 )

Gledatelja: 80

MNk Našice: Banović, Brkić, Pinter, Galinec, Šulava, Uzelac, Ćosić, Kapraljević, Brkanić, Lukačić, Benotić.

Trener: Miroslav Mijić.

Za Našičane su pogotke postigli: Ivan Kapraljević 3, Nikola Šulava 2, Renato Lukačić 1, Danijel Ćosić 1, Davor Benotić 1 i Vedran Pinter 1.

{module Adsense – Slika – kocka}  {module Adsense – Slika – kocka}

Pročitajte još