Donja Motičina – Održan sastanak Upravnog odbora HKD-a “Izvor”

Donja Motičina - Održan sastanak Upravnog odbora HKD-a "Izvor"

U osnovnoj školi u Donjoj Motičini u prostorijama HKD “Izvor” održan 4. sastanak Upravnog odbora. Na sastanku je donesena odluka od izboru predsjednika, dopredsjednika, tajnika i blagajnika nadzornog odbora. Isto tako se među ostalim temama razgovaralo o pomoći bolesnom sumještaninu te je zbog hitnosti slučaja dogovorena jednokratna pomoć. Među ostalim temama je bilo razgovora o visini godišnje članarine te je dogovoreno kako će ona i dalje iznositi 20 kuna za sve članove, a isto tako su na sastanku razgovarali i o članovima koji će biti zaduženi za nošnje u društvu. Svi su se složili kako su vitrine za toliko veliki broj nošnji premalene te da bi se u skoroj budućnosti trebalo razgovarati i o tome da se i to dovede u red, tj. da se nađe adekvatno mjesto za sve te vrijedne nošnje jer da se ovako ipak brže uništavaju nego što bi to bilo da su u većim i boljim vitrinama.  

 

Anica Martinović“Danas smo među ostalim dogovorili kako ćemo pokušati pomoći našem mještaninu koji je teško bolestan. Nadamo se da će se toj humanitarnoj akciji pridružiti i svi ostali mještani koji nisu članovi HKD-a “Izvor” jer je njemu pomoć u ovom trenutku neophodna. Zbog toga smo već i danas dogovorili jednu jednokratnu pomoć sa kojom želimo što prije pribaviti lijekove jer mu je terapija potrebna što prije. Nadamo se kako je to samo početak jedne humanitarne akcije koju spremamo za nekoliko tjedana i za koju se nadamo da će proći u što većem odazivu.” – rekla je Anica Matrinović nova predsjednica HKD-a “Izvor”.

Predsjednica Matrinović je naglasila kako je volja, želja i entuzijazam veoma prisutan kako kod nje, a tako i kod ostalih članova. “Društvo jako dobro posluje sa velikim brojem članova i na nama je da HKD “Izvor” i dalje predstavlja naše mjesto u što boljem svijetlu kao što je to bilo i svih ovih godina i to ne samo na našem području, nego i u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Od većih planova, a mimo ove humanitarne akcije, uskoro planiramo jedno putovanje, ali zbog velikog broja ponuda još nismo odlučili kuda. Dvoumimo se između Turske, Francuske, Italije, Španjolske, ali zbog financija moramo se odlučiti za samo jedno mjesto od ovih spomenutih.  

izvor-moticina1 3 3a

 

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još