Djetetu lopov drsko istrgao mobitel iz ruke

Istrgnuo mobitel iz ruke

Nepoznati je mlađi počinitelj, jučer 13. ožujka oko 17,15 sati u Osijeku na Sjenjaku vozeći bicikl istrgnuo iz ruke mobitel djetetu te se udaljio u nepoznatom smjeru pričinivši materijalnu štetu od više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

> Lopovi u Našicama i okolici pljačkaju. Budite oprezni

> Našice – Drski lopov ušao u dvorište i ukrao bicikl dok su vlasnici bili u kući

Isto tako, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 30-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo razbojništvo. Naime, počinitelj je 8. ožujka oko 18,30 sati u prodavaonici u Osijeku napao prodavačicu i ukrao nekoliko tisuća kuna. Počinitelj je predan pritvorskom nadzorniku.

U našem susjedstvu jučer, 13. ožujka, policijski službenici Policijske postaje Slatina, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21 – godišnjakom, zbog počinjenog kaznenog djela krađe motornih pila iz šupe na štetu 35 – godišnjaka.

Naime, prilikom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 21 – godišnjak, tijekom mjeseca studenoga 2017. godine, došao u prostor dvorišta obiteljske kuće 35 – godišnjaka. Tamo je iz otvorene šupe otuđio dvije motorne pile „Stihl 018 i 036“, nakon čega  se  udaljio u nepoznatom smjeru. 

Pročitajte još