Još jedan dan do novog derbija u Našicama – Stiže PPD Zagreb, priprema se velika fešta za navijače

Sutra će u Našicama s početkom u 20 sati biti odigran novi dvoboj najvećih rukometnih rivala u borbi za titulu prvaka Hrvatske. Baš kao i u okršaju prije tjedan dana u Našicama, Zagrebaši su u bodovnoj prednosti, no ovoga puta uz mogućnost da sutra u slučaju pobjede još jednom podignu pobjednički pokal.

No, nešto će se pitati i Gromove, a zasigurno i naše navijače i brojne ljubitelje rukometa iz Slavonije i okolice koji će sutra potegnuti put Našica. Pronašli su Gromovi model kako igrati protiv Plinara i to će sigurno pokušati primjeniti i sutra pred svojim navijačima

Za sutrašnje zagrijavanje za tekmu ispeći će se dva vola na ražnju

Uz najveći hrvatski rukometni derbi, sutra se priprema i velika fešta u Našicama. Na prostoru ispred dvorane podignut je navijački šator, a Uprava kluba svoje je vjerne navijače i sve goste odlučila počastiti slobodnim ulazom te besplatnim jelom i pićem uz nezaobilazne tamburaše. Za sutrašnje zagrijavanje za tekmu ispeći će se dva vola na ražnju, pa će osim sportskog, ovo biti i pravi gastronomski spektakl.

Uoči sutrašnjeg trećeg sraza u doigravanju za prvaka, Gromovi su danas odradili video analizu i trening, a kakva su očekivanja uoči novog derbija doznajemo od trenera Branka Tamšea:

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još