Po prvi puta u centru Našica održana završna svečanost Dječjeg vrtića Zvončić

U centru Našica danas je održana završna svečanost Dječjeg vrtića Zvončić. Nakon skoro dvije godine po prvi puta završna svečanost održana je na otvorenom, te su se tako u gradu našli brojni posjetitelji.


Tradicionalno se ova svečanost održava u sklopu programa proslave Dana grada Našica, a ovom su prigodom i sami vrtićanci Gradu čestitali njegov Dan. Na svečanosti su se predstavile sve skupine vrtićanaca, a za ovaj program marljivo su mališane pripremale odgajateljice.

Svim okupljenima obratila se ravnateljica vrtića Snježana Kanđera te poručila:

„Ova završna svečanost kruna je događanja u pedagoškoj godini, no moram naglasiti da se danas prezentira samo djelić sveukupnog rada tijekom godine, a posjetitelji su mogli vidjeti uvježbane koreografija na razne druge pjesme. Zaista smo sretni da smo nakon dvije godine mogli održati ovu svečanost, a pravo osvježenje je održavanje na otvorenom.” – izjavila je ravnateljica.

Među okupljenima bio je i gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je pozdravio sve okupljene te zahvalio ravnateljici na organizaciji.

„Predškolcima želim ugodno provedene ljetne praznike, a svakako im želim sretnu i uspješnu prvu školsku godinu, također svima želim poručiti da ne zaborave biti djeca.” – kazao je gradonačelnik.

Stric pivo

Pročitajte još