Jelisavac – Teško ubojstvo i ranjavanje u dva kafića u selu

ubojstvo26_4_1a

Jučer se oko 22:40 sata u mjestu Jelisavac pored Našica dogodila prava drama u kojoj je došlo do teškog ubojstva i jednog teškog ranjavanja. U ovom nesvakidašnjem obračunu za ovo mirno mjesto ubijen je Ž.B. (49 godina), dok je teško ranjen M.M (50 godina) na koje je pucao J.M. (52 godine) a svi trojica su iz Jelisavca.

Kako smo neslužbeno saznali,  do ubojstva je došlo tako što je u jednom lokalnom kafiću u mjestu došlo do kratke prepirke, nakon koje je J.M. izvukao pištolj te opalio 3 metka prema M.M. pri čemu ga je i pogodio. Nakon što su neki od gostiju, koji su se tada tu nalazili, priskočili u pomoć ranjenom, J.M. se vratio, ispalio još jedan hitac u smjeru ranjenog te se nakon toga udaljio iz kafića. Svjedoci ovog nemilog događaja su vrlo brzo pozvali policiju i hitnu pomoć koja se uputila iz Našica prema Jelisavcu. Za to vrijeme nitko nije niti pojmio kako se rastrojeni J.M. uputio prema drugom obližnjem kafiću, koji se nalazi stotinjak metara dalje. U tom objektu se nalazilo pet gostiju koji su načuli kako je došlo do pucnjave u obližnjem kafiću, pa je vlasnik B.Ž. (63. godište) pokušao zaključati vrata svog kafića. Nažalost, baš u tom trenutku, J.M. je zakoračio  u prostorije kafića, te bez prethodnog upozorenja otvorio vatru prema vlasniku i s daljine od nekoliko metara ga pogodio s 3 do 4 metka u predjelu prsa. Samo zahvaljujući prisebnosti gostiju, koji su se u tom trenutku nalazili u kafiću, nije bilo više žrtava, jer su J.M. uspjeli savladati, te mu oduzeti pištolj. Uskoro je pozvana policija koja se već nalazila u kafiću u kojem se prije odigralo teško ranjavanje, te su J.M. uspjeli staviti lisice.

ubojstvo26_4_2a

Vrlo brzo je po tada još teško ranjenog B.Ž. došao njegov brat, koji ga je stavio u svoje vozilo, ali mu je putem za našičku bolnicu u autu od zadobivenih rana i preminuo.

U međuvremenu policija je preuzela J.M. te ga ispratila u policijsku postaju dok se u našičkoj bolnici za život teško ranjenog M.M. još uvijek bore.

Više o svemu nakon službenog nalaza policije.

ubojstvo26_4_3a

Dodatak: Neslužbeno smo saznali kako je stanje teško ranjenog M.M. nakon višesatne operacije i borbe za njegov života u Općoj županijskoj bolnici za sada stabilno.

Pročitajte još

This will close in 8 seconds