INFO DAN Učimo zajedno 4 u Osnovnoj školi kralja Tomislava

U srijedu 21. ožujka 2018. održan je Info dan projekta Učimo zajedno 4 kojim se osiguravaju pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju na području Osječko - baranjske županije.

Info dan projekta Učimo zajedno 4 - Našice

U srijedu 21. ožujka 2018. u osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama održan je Info dan projekta Učimo zajedno 4 kojim se osiguravaju pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju na području Osječko – baranjske županije.

Projekt Učimo zajedno 4 provodi se u našoj školi već četvrtu godinu, a dio je programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020./Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno – obrazovnim ustanovama.

U projekt uključeno 4 učenika

Trenutačno je u projekt uključeno 4 učenika s kojima rade 3 pomoćnika u nastavi. Na razini županije u projekt je uključeno 30 osnovnih škola i 6 srednjih škola, nositelj projekta je Osječko – baranjska županija, a partner na projektu je Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o.. Cilj projekta je inkluzija učenika s teškoćama u sve aspekte života u zajednici, osiguravanje uvjeta i pružanje potpore za poboljšanje obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje učenika s teškoćama u razvoju kroz redoviti sustav obrazovanja.

Sudionici Info dana informirani su o svim fazama projekta, novostima te planovima za daljnji rad.

Pročitajte još