Idućeg utorka rukometna poslastica u Našicama – Kreće nova sezona EHF Europske lige

Nova sezona EHF Europske lige je pred nama! Gromovi već idućeg utorka, 17. listopada, na domaćem terenu dočekuju vrlo kvalitetnu dansku momčad Skjern Håndbold s kojom su prošlu sezonu odmjerili snage također u ovom prestižnom natjecanju. Tada su Našičani bili uspješni oba puta, ali s minimalnom prednošću. Treba napomenuti kako će Gromovi u svojoj skupni još odigrati utakmice protiv slovačke Povazske Bystrice te portugalske ABC Brage.

Ovaj dvoboj označava početak uzbudljive sezone EHF Europske lige, a podrška navijača je od velikog značaja! Ponesite svoje zastave, transparente i svoj rukometni duh i bodrite Gromove u novoj rukometnoj poslastici! Trener Branko Tamše u svojim redovima ima sjajne rukometaše tako da je za očekivati još jedan sportski spektakl u Sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava. I sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe!

Utakmica počinje u 20,45 sati, a izravan televizijski prijenos bit će na Arena Sport TV-u. Vidimo se na tribinama, spremni za uzbuđenje koje nas čeka!

Pročitajte još