Uz prisustvo gradonačelnika Grada Našica Josipa Miletića Karlo Ressler obišao industrijsku zonu

Danas je u Grad Našice došao nositelj HDZ-ove liste za predstojeće izbore za Europski parlament Karlo Ressler koji je u prisustvu gradonačelnika Josipa Miletića obišao među ostalim industrijsku zonu. Podsjetimo Ressler je već bio u Našicama, posjetivši tada centar grada odnosno sljedeću veliku investiciju, dvorac Pejačević koji će u narednom periodu i obnovu.

Gradonačelnik je gosta upoznao sa situacijom u zoni te mu se zahvalio i istaknuo kako je upravo i on svojim dosadašnjim djelovanjem savjetnika premijera puno pomogao u lobiranju i otvaranju brojnih projekata za Grad Našice. Isto tako gradonačelnik Miletić je najavio i druga velika ulaganja u industrijsku zonu vrijednosti čak 7.500.000,00 kuna.

– Uvjeren sam da ćemo u narednih godinu dana realizirati ulaganje i da ćemo otvoriti nove čestice kako bi se u našoj industrijskoj zoni mogla ostvariti nova radna mjesta. U proteklom razdoblju imamo dosta novih investitora te vidimo pojačani interes i rast gospodarstva na čitavom području grada Našica. Bilježimo u protekloj godini i povećanje broja zaposlenih a pad broja nezaposlenih tako da su trendovi i pokazatelji definitivno pozitivni. Na tome prije svega zahvaljujem našem premijeru gospodinu Andreju Plenkoviću koji sa svojim strukturnim reformama puno toga omogućava. Mi kao jedinica lokalne samouprave reforme ćemo kvalitetno iskoristiti. – rekao je gradonačelnik Josip Miletić te se još jednom zahvalio Karlu Ressleru koji je pomogao u realizaciji i drugih projekata u gradu te mu poželio puno uspjeha u nastavku njegove karijere i da on bude upravo „Našice” u Europskoj uniji.

Karlo Ressler istaknuo je da je sretan što je točno 30 dana nakon početka kampanje ponovno Našicama, u Osječko-baranjskoj županiji gdje ju je i započeo.

– Imamo priliku ovdje zaključiti sve ono što smo radili, naš program ali isto tako sve ono što smo imali priliku čuti od naših sugrađana za vrijeme ove kampanje. Drago mi je vidjeti ovakve pozitivne priče, zato smoo i ovu našu kampanju odlučili voditi pozitivno, voditi je usmjereni na budućnost. Prilikom našeg prvog posjeta fokus je bio na kulturnoj baštini, na obnovi dvorca Pejačević. Želimo poslati jednu jasnu poruku naše ukorjenjenosti u našoj tradiciji u našem identitetu, u našim jasnim vrijednostima, ali isto tako biti svjesni da danas trebamo pripremati Našice, pripremati Hrvatsku za Europu nove generacije, za velike tehnološke, gospodarske, društvene promjene kojima svjedočimo. Zbog toga je naš program fokusiran na rast, fokusiran na zapošljavanje, a konkretnu priču smo mogli vidjeti danas na Industrijskoj zoni Našice, koja daje jedno pozitivno svijetlo na sve ono što je već ostvareno pod vodstvom gradonačelnika Josipa Miletića, ali i cijelog njegovog tima. To su oni najbolji pokazatelji svega onoga što se radi na lokalnoj razini, svega onoga što se radi ovdje u Našicama, svega što se radi na razini Osječko-baranjske županije, ali isto tako jedne državne i europske sredine. To je bila jedna od ključnih poruka naše kampanje, to je ono što govorimo i na čemu radimo, ne samo sada ovih 30 dana nego za vrijeme svih naših mandata, a s time ćemo nastaviti i u sljedećem razdoblju. Povezivanjem ovakvih lokalnih projekata koji stvaraju radna mjesta, koji povećavaju konkurentnost ali prije svega doprinose našem glavnom cilju, a to je da životni standardi naših građana bude bolji, a da mladi i pripadnici moje generacije mogu dobiti i kvalitetno obrazovanje i i kvalitetno radno mjesto koje je primjereno plaćeno ali i podršku društva u osnivanju obitelji. – poručio je Karlo Ressler nositelj liste HDZ za izbore za Europski parlament.

Stric pivo

Pročitajte još