I ove školske godine mnoštvo zabavnih aktivnosti, ali i pomoć u učenju

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEZapočela je nova školska godina, a kao i svake godine, Udruga Prijateljstvo iz Feričanaca raspored aktivnosti u Udruzi prilagođava potrebama djece, učenika, mladih i učenika s teškoćama.

I ove godine napravili su raspored koji uključuje odmor, zabavu, rođendanske proslave, ali i pomoć u učenju koju njihovi stručni suradnici (profesorice i profesori) već godinama pružaju učenicima kojima je potrebna dodatna pomoć u svladavanju gradiva. Naglašavaju kako će se ove godine dodatno pridržavati epidemioloških mjera kako bi uspješno mogli provoditi sve svoje aktivnosti. Prema planu rasporeda utorkom od 19 do 20 sati će se održavati radionice za učenike Osnovne škole. Srijedom će se održavati pomoć u učenju, a termini će se dogovarati s profesorima. Četvrtak je predviđen za radionice za djecu predškolskog uzrasta u vremenu od 17 do 18 sati. U subotu u terminima prema dogovoru odvijat će se radionice za učenike s teškoćama. Uz to,

Udruga će i ove godine subotom i nedjeljom organizirati rođendaonice te odlaske na bazen u Orahovicu i u kino u Našice prema dogovoru. Iz Udruge navode kako su moguće promjene u rasporedu te da su za sve upite i informacije glede termina dostupni na broj 091 735 1175.

Pročitajte još