Još uvijek traje humanitarna akcija za sve klince i klinceze SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Nogometni klub Šipovac i Udruga „Uvijek tu“ i ove godine organiziraju humanitarnu akciju kako bi povodom božićnih blagdana razveselili klince i klinceze u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEBit će ovo četvrto izdaje humanitarne akcije u kojoj sudjeluju i brojni drugi nogometni klubovi te organizacije s našičkog područja, ali i cijele Hrvatske, pa i građani iz inozemstva. Sudjelovanje su do sada potvrdili Crveni križ Našice i nogometni klubovi Donja Motičina, Velimirovac, Đurđenovac i Brezik. Cilj je ovogodišnje akcije prikupiti sredstva za nabavku 4 televizora, 10 kompleta kompjutorskih kamera sa slušalicama te 16 prehrambeno – higijenskih paketa za sve SOS kuće u Ladimirevcima. „Uključite se u akciju, svi ste dobrodošli. Vjerujemo kako će suradnja i ove godine biti odlična. Akcija će trajati do početka prosinca za kada pripremamo i zanimljivu donatorsku aukciju.” – poručuju organizatori.

Donirati možete na nekoliko načina

Sudjelovati u humanitarnoj akciji možete na nekoliko načina, doniranjem na domaćim utakmicama klubova koji sudjeluju u akciji ili uplatom na račun Udruge „Uvijek tu“ namijenjen ovoj svrsi. Broj računa je HR9025030071155000773, model HR00, poziv na broj 2021-1, opis plaćanja Donacija za SOS dječje selo Ladimirevci. Račun je multivalutni što znači da uplate mogu biti u bilo kojoj valuti.

Čokolada za djecu

Podsjetimo se, ova akcija prvi puta je organizirana 2019. godine, kada je cilj bio prikupiti čokolade za djecu SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Slatki paketi itekako su razveselili malene, no posjeta organizatora akcije samom selu, iznjedrila je druge ideje za donacije. Tako je 2019. godine, uz slatke pakete, u selo stiglo i nekoliko televizora. Isto se nastavilo i 2020. godine kada je donirano 9 Smart televizora, preko 100 kilograma čokolade, 8 bicikala, 4 romobila, rola i drugog.

Foto: ustupljena fotografija

Pročitajte još

Učitavanje...