Gromovi uzeli nove bodove u Ligi za prvaka Hrvatske

U Našicama odigrano je 6. kolo Lige za prvaka Hrvatske u kojoj su utakmicu odigrali domaćini RK Nexe i gosti RK Umag. Nakon 60 minuta lijepe igre, RK Nexe je premoćno pobijedio s 11 golova razlike te pokazao kako nije slučajno favorit u ovoj utakmici.

Gosti su pokušali nešto učiniti svega na početku utakmice, ali vrlo brzo RK Nexe preuzima inicijativu iz minute u minutu gol razlika se povećava, tako da se na poluvrijeme odlazi s velikih 18:11 za Gromove. Nakon 10 minuta odmora, utakmica je nastavljena u istom ritmu te uskoro RK Nexe vodi u jednom trenutku s čak 12 golova prednosti. Na koncu, nakon odigranih 60 minuta rezultat se zaustavlja na 36:25 za domaćina i RK Nexe ponovo uzima dva vrlo vrijedna boda u Ligi za prvaka.

Na ovoj utakmici moramo svakako pohvaliti čitavu ekipu Gromova, a pogotovo su se istakli Saša Barišić Jaman s 8 golova i 100% realizacije sedmeraca, Marin Šipić s 5, Marin Jelinićs 4 koliko je zabio i Halil Jaganjac, dok je su po 3 gola zabili Vedran Zrnić i Mario Tomić. Također danas moramo pohvaliti i obranu koja je svakako dobro funkcionirala, a pogotovo vratari Perica Lelić i Moreno Car koji su svakako odigrali važnu ulogu u ostvarivanju ovako visoke prednosti nad gostima iz Umaga.

Za kraj moramo napomenuti kako je utakmica prošla bez i jedne teže ozlijede u oba tima, a po 4 isključenja su dobili na obje strane.

Cijelu utakmicu možete pogledati ovdje:

Pročitajte još