Gromovi danas dočekuju Poreč – ulaz slobodan!

Užurbani ritam donosi nam već danas novu prvenstvenu utakmicu. U goste stiže ekipa Poreča koja je Našičanima u susretu 3. kola Lige za prvaka napravila dosta problema na svom terenu, pa će ovo biti odlična prilika za popravak dojma. Trening s ekipom odradio je pomoćni trener Krešo Ivanković koji je ovako najavio današnju tekmu:

„Nakon jako dobre domaće utakmice protiv Sesveta i uspješnih gostovanja, slijedi nam nova domaća utakmica. U goste nam stiže ekipe Poreča, napravili su nam dosta problema na svom terenu pa očekujem da ćemo se ovoga puta pokazati u puno boljem svjetlu. Moramo krenuti ozbiljno i odgovorno od prve minute, trener će malo izmijeniti momčad jer imamo nešto lakše povrijeđenih igrača pa ćemo ih prevencije radi poštedjeti, a priliku će dobiti mladi igrači što uvijek veseli.”

Vratarski dvojac danas će biti Dominik Kuzmanović i Moreno Car koji je nakon jučerašnjeg treninga najavio utakmicu i pozvao navijače za koje će ulaz sutra biti slobodan:

„Uvijek su teške i zahtjevne utakmice protiv ekipe Poreča, tako je bilo i na gostovanju u Poreču u 3. kolu Lige za prvaka, kada je do 55. minute utakmica bila u egalu. Očekujem ponovno dobru utakmicu u kojoj se moramo od prve minute postaviti kako treba, ispoštivati sve dogovore i pobjeda neće doći u pitanje. Ovim putem pozivam naše navijače da dođu što većem broju na utakmicu i uživaju u dobrom rukometu.”. Utakmica počinje u 18 sati, a za sve one koji neće moći doći u dvoranu pogledati utakmicu bit će osiguran izravan TV prijenos na sportskom kanalu Max Sport2.

Pročitajte još