Gradonačelnik Kašuba obišao radove u Sportskoj ulici – Ulaganjem u prometnu infrastrukturu do veće sigurnosti

 

Danas je gradonačelnik Krešimir Kašuba zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalenom Vidaković – Gelenčir, pročelnikom Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matijom Brkićem te Daliborom Kubicom, voditeljem gradilišta obišao radove u Sportskoj ulici u Našicama.

Ovi radovi predstavljaju još jedan konkretan korak prema većoj sigurnosti i boljoj kvaliteti života stanovnika Našica. Osim „presvlačenja” ceste novim slojem asfalta, projekt uključuje i izgradnju pješačke staze te postavljanje nove javne rasvjete što će dodatno pridonijeti sigurnosti sudionika u prometu, posebice tijekom noćnih sati.

Nastavljaju se brojni projekti u Našicama i prigradskim naseljima

Gradonačelnik Kašuba istaknuo je kako je Grad prepoznao potrebu za poboljšanjem prometne infrastrukture Sportske ulice, a u planu su i drugi projekti koji će dodatno poboljšati kvalitetu života građana.

Danas se nalazimo u obilasku Sportske ulice i radi se o jako važnoj investiciji – naime, ovim radovima ulažemo u sigurnost u pometu. Tako smo krenuli u izgradnju nogostupa, a prošle godine smo dovršili investicije u susjednoj Gajevoj ulici – uz postavljenu LED rasvjetu, „presvlačenje” ulice asfaltom i dovršetak nogostupa ove smo godine nastavili s obnovom Sportske ulice. Već sutra će biti gotov nogostup, odnosno ulaz u ovu ulicu, a u idućih nekoliko tjedana bit će dovršeno i asfaltiranje. Uz novu LED rasvjetu i obnovljenu cestovnu infrastrukturu Sportska će ulica dobiti puno na sigurnosti u prometu.” – izjavio je gradonačelnik Našica istaknuvši kako će do kraja godine u ovom dijelu Našica riješiti i sustav odvodnje. Također je zahvalio svim suradnicima koji su uključeni u ovaj projekt te je izrazio nadu da će se radovi uspješno završiti u planiranom roku.

Pročitajte još