Grad Našice podržao rad Socijalne samoposluge

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKao i lani, i ove godine Grad Našice podržao je rad Socijalne samoposluge Našice s novčanom donacijom u iznosu od 20.000 kuna kako bi se osigurali uskrsni paketi za 125 korisnika Socijalne samoposluge Našice. Time će uvelike biti olakšan rad Socijalne samoposluge s obzirom da uslijed epidemioloških mjera nije moguće održati redovite akcije prikupljanja hrane i drugih potrepština za neometan rad iste.

Iz udruge naglašavaju da su iznimno zadovoljni nastavkom ove suradnje s obzirom da je Grad Našice i tijekom prošle godine dodatno podržao rad Humanitarne udruge Dar dobrote i Socijalne samoposluge Našice u predblagdanskim vremenima te da su prepoznate potrebe socijalno ugroženih građana u ovim teškim vremenima.

Valja napomenuti da je uz gore spomenutu donaciju, Grad Našice podržao i redoviti rad Humanitarne udruge Dar dobrote te humanitarnih inicijativa koje su planirane tijekom 2021. godine dodjelom financijskih sredstava kroz redovite gradske natječaje za udruge za projekte i programe u 2021. godini i to s ukupnim iznosom od 20.000 kuna.

Predsjednik Humanitarne udruge Dar dobrote Robert Kresić zahvalio je na tome što Grad Našice prepoznaje rad udruge i njenih projekata te na kontinuiranoj suradnji i podršci tijekom svih sedam godina postojanja udruge, a posebice u ovim teškim okolnostima uslijed pandemije kada su potrebe veće nego ikad prije. Kresić je izrazio zadovoljstvo što se prepoznaju potrebe u području socijalne skrbi od strane Grada te čvrsto vjeruje da će se nastaviti raditi na mjerama koje utječu na smanjenje siromaštva i socijalne isključenosti na našičkom području.

Foto: arhiva

Pročitajte još

Učitavanje...