Feraplast nudi vrhunsku aluminijsku stolariju

Aluminijska stolarija jedna je od najkvalitetnijih opcija kada je riječ o ugradnji na objekte, stanove ili kuće. Najčešće postavljeno pitanje je zašto odabrati aluminijsku stolariju kada na tržištu postoji mnogo povoljnijih opcija. Najvažnija prednost Feraplast ALU stolarije je ultimativna zaštita, te dugotrajnost i jednostavno održavanje ugradbenih elemenata. Također, za razliku od drugih popularnijih opcija, sjajna stvar kod aluminijske stolarije je njena izdržljivost i otpornost. Otporna je na vremenske uvjete i štiti objekt od jakih vjetrova.
Također, prednost aluminijske stolarije je estetika. U tom pogledu itekako je elegantnija i ima tanje profile od ostalih tipova stolarije. Feraplast nudi sustave koji su dostupni u raznim bojama i dimenzijama, pružajući klijentima neiscrpan izvor inspiracije. Moguće je izraditi razne vrste aluminijske stolarije prema željama i zahtjevima kupaca.

Izvanredne karakteristike Feraplast ALU stolarije

Djelatnici Feraplasta napominju kako tvrtka ima sve potrebne certifikate koji jamče kvalitetu i garanciju, te su svojim savjetima uvijek spremni za sva pitanja i eventualne nejasnoće.
Najdinamičniji dio vanjske ovojnice svakog objekta su otvori, koji istovremeno djeluju i kao prijemnici, odnosno propuštaju sunčevu energiju u prostor i štite ga od vanjskih utjecaja i gubitaka topline. Danas je sve više poželjnija aluminijska stolarija jer je estetski tanja i elegantnija, a dostupna je u gotovo svim nijansama i bojama. Ukupni gubici kroz prozore čine 50% gubitaka topline zgrade i obično su deset puta veći od gubitaka kroz zidove, stoga je jasno koliko je energetska učinkovitost otvora važna u ukupnoj energetskoj potrebi zgrade.

Feraplast pojašnjava da posebnu pozornost treba obratiti na sljedeće stavke:

• Višeslojno ostakljenje,
• Umjesto zraka kao izolatora prostor između stakala može biti ispunjen inertnim plinom argonom, čime se povećava učinkovitost prozora,
• Low-e premaz koji sprječava gubitak topline,
• Toplinski gubici se događaju kako kroz staklo tako i kroz okvir prozora,
• Ukupni koeficijent prolaza topline Uw < 1,4 W/m2K.

Dokazano Feraplast profili osiguravaju odlično brtvljenje, sadrže prekinuti toplinski most u profilu, jednostavno se koriste te imaju nizak koeficijent prolaska topline.

    Za vaš dom, Feraplast

Pročitajte još