Navratite i doživite Baranju

Pozivamo Vas u subotu 28.05.2022. na Drugi Sajam Baranjskih Poljoprivrednih Proizvoda u dvorištu bazena “Kneževi Vinogradi”. Ovom prigodom želimo privući pozornost na čovjeka koji svojim rukama s ljubavlju uzgaja hranu za sebe, svoje bližnje i druge potrošače. U vremenu od 10 do 18 sati očekujemo raznovrsnu poljoprivrednu ponudu, a na sajmu su planirane razne aktivnosti poput sportske radionice, radionice za najmlađe i napuhanac kako bi se djeca zabavila.

Kulinarska radionica “Baranjskog graha”

Planirana je i kulinarska radionica za majstora ili majstoricu kotlića odnosno recept, priprema i kuhanje Baranjskog graha, a za prisustvovanje radionici potrebna je prijava, čiji je broj ograničen.

Prijava:

https://forms.gle/zKoqQiY6J9T4EL4VA 

Navratite, doživite, podržite, okusite i pomirišite multikulturalnu Baranju

Cijela obitelj može opušteno provesti dan u dvorištu bazena “Kneževi Vinogradi” prije početka sezone kupanja uz gastro ponudu restorana, dječjeg igrališta i sportskih terena odahnite uz laganu šetnju sajmom, zabaviti se i kupiti sve potrebno za nedjeljni ručak bez gužve na blagajni.

Zanimljiva ponuda za sve generacije

Dođite, prošetajte i opustite se na otvorenom uz suhomesnate, mliječne, medene i vinske proizvode te voće, povrće i rasade upoznajte i umjetnike Baranjskog prostora. Možda niste istražili svaki kutak ovog kraja?
Ovo je drugi ovakav sajam, uz lokalne proizvođača, kulturne i sportske udruge te nadarene umjetnike baranje, a slikovito se predstavlja cijela regija na jednom mjestu.  Planirana je generacijska simbioza sajma, za svakog po nešto, ali domaća hrana za sve.

 

 

Izvor: Poljoprivredna Zadruga ” Rit ” iz Luga

Pročitajte još