Dječji vrtić „Zvončić” Našice održao završnu svečanost ispunjenu smijehom i veseljem

Danas je održana završna svečanost Dječjeg vrtića „Zvončić” Našice u Školskoj sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava. Ona se trebala održati u centru grada, ali zbog najavljenih vremenskih nepogoda premještena je u dvoranu našičke osnovne škole.

Svi članovi vrtića, djeca, roditelji, ravnateljica Snježana Kanđera te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba okupili su se kako bi proslavili uspješan završetak još jedne pedagoške godine.

Priredbu je otvorila ravnateljica Kanđera prigodnim govorom

Tradicionalno se ova svečanost održava u sklopu programa proslave Dana grada Našica, a ovom su prigodom i sami vrtićanci Gradu čestitali njegov Dan. Na svečanosti su se predstavile sve skupine vrtićanaca, a za ovaj nastup marljivo su mališane pripremale odgajateljice.

Priredbu je otvorila ravnateljica Kanđera prigodnim govorom u kojem je pozdravila roditelje, a istaknula je i važnost predškolskog odgoja i obrazovanja. Također je pohvalila trud i predanost odgojitelja te roditelja kao i podršku Grada u pružanju najboljih uvjeta za djecu. Mališani su veselim pjesmama i plesnim točkama izmamili svima osmijehe te su ispunili dvoranu radošću. Bilo je tu plesnih točaka, scenskih igrokaza i šarenih kostima koji su privukli gromoglasan pljesak publike.

Gradonačelnik Kašuba je izrazio svoju podršku i ponos zbog postignuća Dječjeg vrtića „Zvončić” te se zahvalio ravnateljici na organizaciji ove prekrasne svečanosti. „Vidjeti danas njihovu sreću i razigranost podsjeća nas na važnost ulaganja u odgoj i obrazovanje najmlađih. Ponosan sam na Dječji vrtić „Zvončić” koji ove godine slavi 70. rođendan i na sve vas koji sudjelujete u stvaranju sigurnog i poticajnog okruženja za našu djecu.” – zaključio je gradonačelnik Kašuba.

Nakon službenog dijela programa, sve prisutne je čekalo zajedničko druženje, a mnogi su se fotografirali kako bi zabilježili ove posebne trenutke. I na kraju treba naglasiti kako je ova svečanost samo jedan od mnogobrojnih primjera koliko je predškolski odgoj važan za cjelokupni razvoj djece i zajednice u kojoj djeluje. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još