Crveni križ Našice poziva samohrane roditelje i obitelji s 3 i više djece s niskim primanjima da preuzmu svoj paket.

volonteri2
volonteri2
Gradsko društvo Crvenog križa Našice u sklopu projekta Slavonija 1 nastavlja s podjelom paketa hrane. Uz korisnike zajamčene minimalne naknade i osobe starije od 65 godina koje žive u samačkom ili dvočlanom kućanstvu s prosječnim mjesečnim primanjem do 1.500 kn, odnosno do 2.000 kn za dvočlano kućanstvo, a nemaju drugih primanja inozemna mirovina i drugi prihodi. Gradsko društvo Crvenog križa Našice poziva  samohrane roditelje s ukupnim primanjima kućanstva nižim od iznosa bruto minimalne plaće u RH od 3.120 kn i obitelji s 3 i više djece s mjesečnim primanjima ukupnim nižim od 5.705 kn kao iznosa prosječne neto plaće prema DZS.

fead1Prilikom dolaska i preuzimanja paketa za samohrane roditelje i obitelji s 3 i više djece treba se ponjeti osobna iskaznica, OIBi svih članova, osnovni podaci, te potvrdu o mjesečnim primanjim.

Za stare i nemoćne po humanitanu pomoć može doći i netko drugi s njihovim dokumentima.

Raspodjela paketa je u SRIJEDOM i ČETVRTKOM u skladištu DVD-a Našice, na zaobilaznici prema Martinu, ulica kralja Zvonimira. Na toj lokaciji paketi će se dijeliti korisnicima s područja Grada Našice, te općina Podgorač, Donja Motičina, Feričanci i Koška.

Za Općinu Đurđenovac podjela paketa će biti u prostorijama Mjesnog društva Crvenog križa Đurđenovac (pored RAD-a).

Pročitajte još