“auric barrels” d.o.o. budući sponzor URT “Nexe Team”

Dana 26 .09. 2019. godine u prostorijama kompanije “auric barrels” d.o.o. članovi URT „Nexe Team“ Našice Tomislav Gall i Mario Pavičić održali su poslovni sastanak sa vlasnikom kompanije “auric slavonian oak products” Brunom Alexander Gantenbrink.

Kroz međusobno predstavljenje kompanije i udruge Bruno Alexander Gantenbrink izrazio je zadovoljstvo radom URT „Nexe Team“ Našice poglavito radom s mladima te je navedena kompanija spremna za daljnju suradnju u smislu potpisivanja dugoročnog sponzorskog ugovora. Naime, “auric barrels” d.o.o., rad sa mladima kao i zdrav način života te je u radu URT „Nexe Team“ prepoznala udrugu u koju je spremna dugoročno ulagati.

Predsjednik URT „Nexe Team“ Našice Tomislav Gall ne skrivajući zadovoljstvo zahvalio se na povjerenju Bruni Alexander Gantenbrink koji je od nedavno i član URT „Nexe Team“ Našice te je predmetnom kao članu i budućem sponzoru uručio službeni dres udruge na kojemu će se u budućem periodu nalaziti logotip kompanije. Nakon održanog sastanka članovi URT „Nexe Team“ Našice sa vlasnikom kompanije obišli su proizvodne hale i upoznali se sa tehnologijom proizvodnje. U narednom periodu očekuje se novi sastanak predstavnika te svečano potpisivanje ugovora o sponzorstvu.

Pročitajte još